Aktualności

aktualności

„Wielkie dzięki Super #LiveBoreczna”

Live oraz nagranie były dostępne na wszystkich kanałach. Blisko 18 tys. osób co sprawia, że idea dobrej kuchni, potężnym echem niesie się po całym globie. Oglądały nas osoby z Cypr, Japonia, Kanada, SriLanka, RPA, Argentyna, Włochy, Francja, USA, Chile, Tajlandia, Rosja, Nigeria, Portugalia i wielu, wielu innych miejsc całego świata.

Czytaj więcej »

„Wielkanoc z jajem”

Jeśli zastanawiacie się, kto będzie oceniał Wasze prace, kliknijcie w poniższy link. Jajko – bez niego nie byłoby Wielkanocy i wielkanocnych wypieków. Dlatego jest ono tematem konkursu organizowanego przez redakcję MB! Użyj jajek w recepturze, udekoruj motywem pisanek swoją pracę albo… zaprezentuj słodkości z jajem! LINK DO ARTYKUŁU

Czytaj więcej »

Niezwykła podróż kulinarna

AUTENTYK – kuchnia i ludzie: Poznań, 25 września 2020 r. 25.09 wyjątkowa kolacja by Krzysztof Kopciński & Ernest Jagodziński. Menu tasting desery na słodko i słono. Zapraszam do rezerwacji! Będzie się działo! Połączenia smakowe zaskoczą wielu. Zapraszamy do rezerwacji na stronie. www.restauracja-autentyk.pl

Czytaj więcej »

Deser restauracyjny – szkoła ASHANTI

Dwudniowe szkolenie:  23 i 24 września 2020 r. W trakcie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają techniki wykonywania różnych elementów deserów restauracyjnych, nauczą się je komponować, mieszać struktury i smaki, łączyć słodkie elementy ze smakami kuchni słonej tak, by tworzyć własne, niepowtarzalne aranżacje.

Czytaj więcej »
To już wszystkie aktualności na naszej stronie.

„Wielkie dzięki Super #LiveBoreczna”

Live oraz nagranie były dostępne na wszystkich kanałach. Blisko 18 tys. osób co sprawia, że idea dobrej kuchni, potężnym echem niesie się po całym globie. Oglądały nas osoby z Cypr, Japonia, Kanada, SriLanka, RPA, Argentyna, Włochy, Francja, USA, Chile, Tajlandia, Rosja, Nigeria, Portugalia i wielu, wielu innych miejsc całego świata.

Czytaj więcej »

„Wielkanoc z jajem”

Jeśli zastanawiacie się, kto będzie oceniał Wasze prace, kliknijcie w poniższy link. Jajko – bez niego nie byłoby Wielkanocy i wielkanocnych wypieków. Dlatego jest ono tematem konkursu organizowanego przez redakcję MB! Użyj jajek w recepturze, udekoruj motywem pisanek swoją pracę albo… zaprezentuj słodkości z jajem! LINK DO ARTYKUŁU

Czytaj więcej »

Niezwykła podróż kulinarna

AUTENTYK – kuchnia i ludzie: Poznań, 25 września 2020 r. 25.09 wyjątkowa kolacja by Krzysztof Kopciński & Ernest Jagodziński. Menu tasting desery na słodko i słono. Zapraszam do rezerwacji! Będzie się działo! Połączenia smakowe zaskoczą wielu. Zapraszamy do rezerwacji na stronie. www.restauracja-autentyk.pl

Czytaj więcej »

Deser restauracyjny – szkoła ASHANTI

Dwudniowe szkolenie:  23 i 24 września 2020 r. W trakcie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają techniki wykonywania różnych elementów deserów restauracyjnych, nauczą się je komponować, mieszać struktury i smaki, łączyć słodkie elementy ze smakami kuchni słonej tak, by tworzyć własne, niepowtarzalne aranżacje.

Czytaj więcej »
To już wszystkie aktualności na naszej stronie.
Zapraszam do kontaktu
Warszawa, Polska

pastry chef

Krzysztof Kopciński