„Oj działo się” – MasterChef Junior
MasterChef Junior, oglądajcie w niedzielę, godzina 20:00, TVN LINK DO POSTA
MasterChef Junior, oglądajcie w niedzielę, godzina 20:00, TVN LINK DO POSTA
Live oraz nagranie były dostępne na wszystkich kanałach. Blisko 18 tys. osób co sprawia, że idea dobrej kuchni, potężnym echem niesie się po całym globie. Oglądały nas osoby z Cypr, Japonia, Kanada, SriLanka, RPA, Argentyna, Włochy, Francja, USA, Chile, Tajlandia, Rosja, Nigeria, Portugalia i wielu, wielu innych miejsc całego świata.
Jeśli zastanawiacie się, kto będzie oceniał Wasze prace, kliknijcie w poniższy link. Jajko – bez niego nie byłoby Wielkanocy i wielkanocnych wypieków. Dlatego jest ono tematem konkursu organizowanego przez redakcję MB! Użyj jajek w recepturze, udekoruj motywem pisanek swoją pracę albo… zaprezentuj słodkości z jajem! LINK DO ARTYKUŁU
Zobaczcie zwiastun nowego sezonu MasterChef Junior Polska, w którym dołączam do grona Jurorów jako gość specjalny. LINK DO FILMU
Dwudniowe szkolenie: 9 i 10 grudnia 2020 r. Podstawy cukiernictwa, czyli to co każdy cukiernik wiedzieć powinien. Doskonałe szkolenie aby wznieść na wyżyny swoje umiejętności cukiernicze lub odkryć w sobie cukierniczą pasję.
AUTENTYK – kuchnia i ludzie: Poznań, 25 września 2020 r. 25.09 wyjątkowa kolacja by Krzysztof Kopciński & Ernest Jagodziński. Menu tasting desery na słodko i słono. Zapraszam do rezerwacji! Będzie się działo! Połączenia smakowe zaskoczą wielu. Zapraszamy do rezerwacji na stronie. www.restauracja-autentyk.pl
Dwudniowe szkolenie: 23 i 24 września 2020 r. W trakcie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają techniki wykonywania różnych elementów deserów restauracyjnych, nauczą się je komponować, mieszać struktury i smaki, łączyć słodkie elementy ze smakami kuchni słonej tak, by tworzyć własne, niepowtarzalne aranżacje.
Pytanie na śniadanie: 05 września 2020 r. Szarlotka, jabłecznik, strudel – to tylko niektóre ze smacznych wypieków, które przyrządzisz z użyciem jabłek. Jaki jest sekret udanej szarlotki czy jabłecznika wie każdy cukiernik i dobra Pani domu. LINK DO STRONY
Pytanie na śniadanie: 23 sierpnia 2020 r. Jagodzianki – czyli drożdżowe bułeczki z jagodami. W programie uczestnicy wybierają najsmaczniejszą bułeczkę z tymi owocami. LINK DO STRONY
Dwudniowe szkolenie: 3 i 4 sierpnia 2020 r. Podstawy cukiernictwa, czyli to co każdy cukiernik wiedzieć powinien. Doskonałe szkolenie aby wznieść na wyżyny swoje umiejętności cukiernicze lub odkryć w sobie cukierniczą pasję.
MasterChef Junior, oglądajcie w niedzielę, godzina 20:00, TVN LINK DO POSTA
Live oraz nagranie były dostępne na wszystkich kanałach. Blisko 18 tys. osób co sprawia, że idea dobrej kuchni, potężnym echem niesie się po całym globie. Oglądały nas osoby z Cypr, Japonia, Kanada, SriLanka, RPA, Argentyna, Włochy, Francja, USA, Chile, Tajlandia, Rosja, Nigeria, Portugalia i wielu, wielu innych miejsc całego świata.
Jeśli zastanawiacie się, kto będzie oceniał Wasze prace, kliknijcie w poniższy link. Jajko – bez niego nie byłoby Wielkanocy i wielkanocnych wypieków. Dlatego jest ono tematem konkursu organizowanego przez redakcję MB! Użyj jajek w recepturze, udekoruj motywem pisanek swoją pracę albo… zaprezentuj słodkości z jajem! LINK DO ARTYKUŁU
Zobaczcie zwiastun nowego sezonu MasterChef Junior Polska, w którym dołączam do grona Jurorów jako gość specjalny. LINK DO FILMU
Dwudniowe szkolenie: 9 i 10 grudnia 2020 r. Podstawy cukiernictwa, czyli to co każdy cukiernik wiedzieć powinien. Doskonałe szkolenie aby wznieść na wyżyny swoje umiejętności cukiernicze lub odkryć w sobie cukierniczą pasję.
AUTENTYK – kuchnia i ludzie: Poznań, 25 września 2020 r. 25.09 wyjątkowa kolacja by Krzysztof Kopciński & Ernest Jagodziński. Menu tasting desery na słodko i słono. Zapraszam do rezerwacji! Będzie się działo! Połączenia smakowe zaskoczą wielu. Zapraszamy do rezerwacji na stronie. www.restauracja-autentyk.pl
Dwudniowe szkolenie: 23 i 24 września 2020 r. W trakcie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają techniki wykonywania różnych elementów deserów restauracyjnych, nauczą się je komponować, mieszać struktury i smaki, łączyć słodkie elementy ze smakami kuchni słonej tak, by tworzyć własne, niepowtarzalne aranżacje.
Pytanie na śniadanie: 05 września 2020 r. Szarlotka, jabłecznik, strudel – to tylko niektóre ze smacznych wypieków, które przyrządzisz z użyciem jabłek. Jaki jest sekret udanej szarlotki czy jabłecznika wie każdy cukiernik i dobra Pani domu. LINK DO STRONY
Pytanie na śniadanie: 23 sierpnia 2020 r. Jagodzianki – czyli drożdżowe bułeczki z jagodami. W programie uczestnicy wybierają najsmaczniejszą bułeczkę z tymi owocami. LINK DO STRONY
Dwudniowe szkolenie: 3 i 4 sierpnia 2020 r. Podstawy cukiernictwa, czyli to co każdy cukiernik wiedzieć powinien. Doskonałe szkolenie aby wznieść na wyżyny swoje umiejętności cukiernicze lub odkryć w sobie cukierniczą pasję.
pastry chef